Over Verbouwen doen we zo

"Verbouwen doen we zo" is ontstaan vanuit een behoefte in de markt aan verbouwingen die van start tot einde op een professionele wijze begeleid worden. Daarbij zijn de uitgangspunten te allen tijde topkwaliteit te leveren en binnen het afgesproken budget blijven. Deze stap hebben we genomen, omdat wij met grote regelmaat zien dat een verbouwing niet optimaal verloopt qua planning en afwerking. Aangezien wij al meer dan 25 jaar werk-zaamheden uitvoeren in Dordrecht en omstreken, hebben we een netwerk van vakmensen om ons heen verzameld die staan voor hun werkzaamheden. U heeft één aanspreekpunt en er komen alleen vakmensen over de vloer die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Daardoor kunnen we garant staan voor topkwaliteit. Verbouwen doen we zo ontzorgt u volledig door de projectbegeleiding voor u te doen. Wij kunnen flexibeler en voordeliger opereren dan aannemers, omdat we zonder overhead opereren en ons dus volledig kunnen focussen op uw wensen.

Onze werkwijze

Wij komen kijken op locatie, nemen de werkzaamheden op en geven u tevens advies. Naar aanleiding van dat gesprek worden de vakmensen geselecteerd die bij het project passen. Bij opdracht gaat het team aan de slag om de werkzaamheden volgens planning en conform onze hoge kwaliteitseisen te laten verlopen. Wij gaan voor 100% tevredenheid. Dat doen we onder andere door voortdurend met u als opdrachtgever in gesprek te blijven tijdens het project. Daardoor kunnen we zorgen dat de resultaten van de verbouwing in lijn zijn met uw verwachtingen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Alles op gebied van verbouwingen, van het vervangen van een deur tot een complete renovatie, een nieuwe badkamer of keuken. Wij verzorgen alles van calculatie en planning tot projectbegeleiding, oplevering en nazorg. Wij werken met een netwerk van gerenommeerde vakmensen die tevens ondernemer zijn en gaan voor het beste resultaat voor de opdrachtgever. Geen "klusjesmannen" maar ambachtelijke kwaliteit dus. De installatiewerkzaam-heden voor elektra, gas, en water worden uitgevoerd door erkende installateurs.

Wij werken samen met een grote diversiteit aan vak-mensen, zodat we een breed palet aan verbouwings-projecten kunnen begeleiden; schilders, stucadoors, loodgieters, dakdekkers, electriciëns, timmerlieden, aannemers, tegelzetters, vloerenleggers (voor laminaat vloeren, parketvloeren, gietvloeren, kunststof vloeren of zandcement vloeren), constructeurs, interieurbouwers, betonboorders en interieurstylisten.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om uw verbouwing te bespreken?

Ook voor een geheel vrijblijvende offerte neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij komen altijd kijken en rekenen geen voorrijkosten!