Project Assman

In dit project hebben wij het toilet op de begane grond en de badkamer met toilet op de verdieping gerenoveerd. Wij hebben al het sanitair gedemonteerd en de tegels verwijderd, en de badkamer met vloerverwarming opnieuw opgebouwd.


Project Beelaertspark te Dordrecht

Na de aankoop van de woning zijn wij voor de klant aan de slag gegaan, wij hebben alle aluminium kozijnen vervangen door houten kozijnen, in het gehele pand nieuwe deuren geplaatst en het raam in de woonkamer vergroot. Van de twee badkamers hebben wij één grote badkamer gemaakt door de muren door te breken en nieuwe wanden te plaatsen. Hierdoor is er een andere, logischer indeling op de verdieping ontstaan en zijn de kamers veel ruimer geworden. De stukadoor heeft de gehele woning gestukt, en daarna de plafonds en wanden latex gespoten waarvan enkele in kleur. Alle stopcontacten zijn verlaagd en overal zijn tv/data aansluitpunten geplaatst, geheel naar wens van de klant. Tevens is een nieuwe groepenkast geplaatst. Wij hebben naar wens van de klant een interieurbouwer diverse kasten op maat laten maken. Tot slot hebben wij de badkamer en de twee toiletten voorzien van leidingwerk, tegelwerk, een verlaagd plafond met spotjes, en het sanitair geplaatst.


Project Libra

Voor dit winkelproject moesten wij het verouderde plafond inclusief de verlichting verwijderen en afvoeren. Wij hebben de hele winkel afgeplakt voordat wij begonnen. Wij hebben een heel nieuw plafond geplaatst met daarin nieuwe verlichting, dit alles in het weekend zodat de winkel op maandag weer open kon gaan.


Project Van Os

Bij deze verbouwing hebben wij de benedenverdieping aangepakt: in de woonkamer hebben wij het plafond glad gestukt en daarna latex gespoten, de wanden zijn glad gezet en daarna gespachtelputzt. Tevens hebben wij een nieuwe convector geleverd en zodanig geplaatst dat hij op de juiste maat zat voor nieuwe vloer. De bestaande keuken hebben wij gedemonteerd en afgevoerd, de elektra/loodgietersinstallatie aangepast, de bestaande deur verplaatst en er zijn nissen gemaakt voor de nieuwe keuken. Tot slot is het plafond verlaagd en hebben wij spots geplaatst en een gat door de gevel geboord voor de afzuigkap.


Project Krispijn

Bij deze verbouwing hebben wij het afdak opnieuw gerenoveerd. De buitenmuur was op veel plekken gescheurd en wij hebben de muur gedeeltelijk opnieuw opgemetseld. Het dakterras hebben wij voorzien van een nieuwe toplaag, een nieuwe vlonder en hekwerk. Op het dak hebben wij verder het zinkwerk in de goot vervangen, de loze schoorsteen verwijderd en nieuwe dakpannen geplaatst. De overgebleven schoorsteen hebben we opnieuw opgemetseld


Renovatie keuken Dordrecht

Deze keuken was 3 jaar oud, maar het blad was 5 cm te hoog voor de bewoonster, de opdracht was het verlagen van de keuken met 5 cm, en het leveren van een nieuw granieten werkblad, inclusief smetplinten. Wij hebben gelijk de wandcontactdozen in de plint verwerkt en de bestaande TL-verlichting vervangen door LED-verlichting in de plint. Omdat de keuken werd verlaagd, paste de huidige vaatwasser niet meer en hebben wij een nieuwe geleverd en geplaatst. Tevens hebben wij de keuken voorzien van een nieuwe spoelbak met quooker kraan en een nieuwe kookplaat.


Project ijssalon Dordrecht


Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om uw verbouwing te bespreken?

Ook voor een geheel vrijblijvende offerte neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij komen altijd kijken en rekenen geen voorrijkosten!